Aktuálně

14.10.2012: Vitariánský kalendář
11.08.2011: Bedničková služba
09.04.2011: Vitariánská, tedy tepelně nezpracovaná strava
23.04.2010: Sanatorium
27.02.2010: Odšťavňovače Champion Bio
11.08.2006: Lifefood.cz
byla spuštěna webová prezentace Lifefood.cz - stránky o živé stravě s novými produkty, informacemi, recepty a články
26.05.2006: CHT v Praze
Hledáte-li v Praze CHT centrum jedno z mála je na adrese: Lázně Cherubín, Školská 36, Praha 1 a tel. čísle:774669921. Paní Vendula už CHT nedělá.

Raw is fun!

Smažené hranolky - raw

Vydáno dne 29. 10. 2011 (24517 přečtení)
Tyto hranolky servírované s avokádem a řízky z okurky jsou jednou z nejlepších večeří! Dokonce i můj manžel neodolal a musel si ochutnat, až má dcera spadla smíchy ze židle. Pak to ochutnali mí rodiče a sousedé a jak se tvářili, když zjistili, že je to syrové. Moc jim to chutnalo.

Zde je jeden z nejlepších syrových receptů:

4 porce

Hranolky:

  • 4 kedlubny
  • 1/2 hrnku olivového nebo konopného oleje
  • 2 čajové lžičky kurkumy
  • 1 čajová lžička mořské soli

Nakrájejte kedlubny do tvaru hranolek. Vložte do mísy. Přidejte olej, kurkumu a sůl a vše smíchejte. Nechte to odležet asi 10 minut. Potom papírem odstraňte nadbytečný olej z hranolek.

Kečup:

  • 3 rajčata
  • 3 sušená rajčata
  • 5 listů nebo 1/2 čajové lžičky stévie a 4 sušená rajčata
  • 1 citrón ( vymačkat šťávu)
  • 1/2 hrnku vody

Vložte vše do mixéru.

Dobrou chuť!


Komentáře ke článku


( Celý článek | Autor: Marie Špačková)