Aktuálně

10.05.2017: Naučte se jíst
14.10.2012: Vitariánský kalendář
11.08.2011: Bedničková služba
09.04.2011: Vitariánská, tedy tepelně nezpracovaná strava
23.04.2010: Sanatorium
27.02.2010: Odšťavňovače Champion Bio
11.08.2006: Lifefood.cz
byla spuštěna webová prezentace Lifefood.cz - stránky o živé stravě s novými produkty, informacemi, recepty a články
26.05.2006: CHT v Praze
Hledáte-li v Praze CHT centrum jedno z mála je na adrese: Lázně Cherubín, Školská 36, Praha 1 a tel. čísle:774669921. Paní Vendula už CHT nedělá.

Raw is fun!

Syrová mrkvovo fenyklová polévka se šéfkuchařkou Dorit

Vydáno dne 05. 07. 2011 (14767 přečtení)

Složení:
(všechny složky použijte rostlinné, pokud je to možné)

  • 2-3 mrkve čtvrcené
  • 1 stonek fenyklu (s listy), čtvrcené
  • 1 malý svazek čerstvé bazalky
  • 1 snítku rozmarýnu
  • 1 snítka čerstvé máty peprné
  • ½ palce čerstvého zázvoru
  • špetku skořice
  • špetku kajenského pepře (libovolné)
  • špetku sezamového oleje
  • ½ čajové lžičky kokosové tekuté aminokyseliny
  • špetku keltské mořské soli
  • 1 stroužek česneku
  • 8-10 oliv bez pecek
  • mladá kokosová dužina (libovolné)
  • 2-3 hrnky filtrované vody

Kuchařka Dorit má certifikaci šéfkuchařky na živé rostlinné potraviny z Chopra - vzdělávacího centra a je autorkou knihy: „Oslava naší syrové přírody.“ Dorit preferuje použít vždy keramické nože kvůli zachování vysoké vibrace energie, všechny živiny zůstanou nedotčené a nebudou zničeny kovem.

Postup:

Do mixéru dáte vodu, nakrájenou mrkev, fenykl, mátu – můžete použít i se stonkem, a dále všechny ostatní přísady a rozmixujete. Můžete si zvolit jemnější polévku přidáním vody, nebo hustší a přidat více kokosových plátků.

Video s přípravou raw polévky bude ke shlédnutí na: www.suprememastertv.cz

Navštivte Dorit online na nákup jejích knih na SerenitySpaces.org


Komentáře ke článku


( Celý článek | Autor: Hol)