Aktuálně

09.03.2018: Víkendový kurz s dětmi
07.12.2017: Oživující pobyt na téma Miluj své tělo
27.11.2017: Strava jako nástroj
14.10.2012: Vitariánský kalendář
11.08.2011: Bedničková služba
09.04.2011: Vitariánská, tedy tepelně nezpracovaná strava
23.04.2010: Sanatorium
27.02.2010: Odšťavňovače Champion Bio
11.08.2006: Lifefood.cz
byla spuštěna webová prezentace Lifefood.cz - stránky o živé stravě s novými produkty, informacemi, recepty a články
26.05.2006: CHT v Praze
Hledáte-li v Praze CHT centrum jedno z mála je na adrese: Lázně Cherubín, Školská 36, Praha 1 a tel. čísle:774669921. Paní Vendula už CHT nedělá.

Raw is fun!

Indický salát

Vydáno dne 02. 01. 2004 (14033 přečtení)
Potřebujeme:
1 svazek ředkviček
2 rajčata
2 jarní cibulky
3 stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce citronove šťávy
mořská sůl
petržel

Postup:
Ředkvičky a rajčata umyjeme a zároveň s cibulkou pokrájíme, zlehka osolíme a promícháme v zálivce z citrónové šťávy oleje a prolisovaného česneku.

Poznámka: Jako ozdobu můžeme přidat petrželovou nať, která nám vytvoří baječnou chuť a různé bylinky.
( Celý článek | Autor: vitarian development team)