Aktuálně

09.03.2018: Víkendový kurz s dětmi
07.12.2017: Oživující pobyt na téma Miluj své tělo
27.11.2017: Strava jako nástroj
14.10.2012: Vitariánský kalendář
11.08.2011: Bedničková služba
09.04.2011: Vitariánská, tedy tepelně nezpracovaná strava
23.04.2010: Sanatorium
27.02.2010: Odšťavňovače Champion Bio
11.08.2006: Lifefood.cz
byla spuštěna webová prezentace Lifefood.cz - stránky o živé stravě s novými produkty, informacemi, recepty a články
26.05.2006: CHT v Praze
Hledáte-li v Praze CHT centrum jedno z mála je na adrese: Lázně Cherubín, Školská 36, Praha 1 a tel. čísle:774669921. Paní Vendula už CHT nedělá.

Raw is fun!

Okurkový salát

Vydáno dne 02. 01. 2004 (14079 přečtení)
Potřebujeme:
2 zelené okurky
2 stroužky česneku
2 lžíce jablečného octa
2 lžíce olivového oleje
1 lžička mletého fenyklu
1 lžička drobně nasekané máty peprné
citronová šťáva
špetka mořské soli

Postup:
Okurky umyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky.Přidáme špetku mořské soli a necháme odpočinout. V míse smícháme utřený česnek, citronovou zálivku, jablečný ocet, olivový olej a fenykl. Okurky propláchneme studenou vodou, osušíme a vložíme do směsi. Navrch posypeme čerstvě nasekanou mátou.

Poznámka: Podáváme studené
( Celý článek | Autor: vitarian development team)